sursa foto:  click.ro

Simona Halep face o mutare bombă! Cine va fi noul ei antrenor și cu cât va fi plătit de campioană

După numeroasele eșecuri din ultima perioadă, Simona ia o decizie bombă. Cea mai valoroasă tenismenă din România a hotărât să-și schimbe din nou antrenorul. Mai mult de atât, au ieșit la suprafață dezvăluiri explozive legate de actualul său antrenor la care aceasta ar vrea să renunțe din varii motive.

Potrivit Libertatea, după ce a căzut pe locul 2, Simona a decis să-l coopteze în staff, cu rol secundar, pe antrenorul Andrei Pavel, iar treptat, acesta îi va lua locul lui Darren Cahill.

Gurile rele spun că în spatele acestei mutări ar fi, de fapt, Ion Țiriac, care astfel, ar avea control deplin asupra carierei Simonei. Se pare că Andrei Pavel i-ar fi dat târcoale de mult timp tenismenei. După divorț, acesta a fost ajutat chiar de Țiriac. Milionarul i-ar fi oferit un apartament de lux pe lângă casa Simonei Halep, după ce soția sa i-ar fi luat aproape toată averea în urma divorțului.

De asemenea, un alt motiv pentru care aceasta și-ar schimba antrenorul ar fi faptul că Darren Cahill i-ar fi schimbat stilul de joc, cauzându-i doar probleme.

Din punct de vedere financiar, înlocuirea acestuia este și o ușurare financiară. Potrivit sursei citate, actualul antrenor al Simonei încasează o sumă uriașă, în schimb, Pavel se mulțumește cu 20 000 de euro pe lună.

Antrenorii schimbați de campioană până acum:

Ioan Stan, Nicuşor Ene, Daniel Dragu, Liviu Panait, Radu Popescu (junioare)
Firicel Tomai (2008-2013)
Andrei Mlendea (2013)
Adrian Marcu (2013)
Wim Fissette (2014)
Victor Ioniță (2015)
Darren Cahill (2016-prezent)

Vezi și Dacia pregătește o surpriză pentru 2018! Cum va arăta noul model care va costa doar 3 500 de euro

Șocant! Taxă la BISERICĂ pentru cei care vor să obțină permisul: Cum este posibil și în ce oraș din România se aplică

INTERVIU Sorin Susanu, șef regional ANPC. Ce ASCUNDE, de fapt, scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare