sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Sindicaliștii din Educație cer ca ministrul Muncii, Marius Budăi, și purtătorul de cuvânt al Guvernului să fie demiși

Sindicaliștii din Educație solicită ca purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, și ministrul Muncii, Marius Budăi, să fie demiși din funcții.

Președintele Federației Sindicatelor Spiru Haret, Marius Nistor, a precizat că afirmațiile celor doi sunt inacceptabile.

Dan Cărbunaru a declarat, zilele trecute, în privința solicitărilor profesorilor că „nu suntem la piață”. O declarație asemănătoare a fost dată și de Marius Budăi sâmbătă seara.

Ce a declarat Marius Nistor

Am următoarea rugăminte. Îl rog pe domnul Fenechiu să-și ia frumos perspectiva și să meargă cu ea la partid. Şi să i-o dea şi domnului de la Ministerul Muncii, domnul care are o problemă legată de educație.

Cum ai tupeul să declari atunci când ai peste 200.000 de salariați din învățământ în grevă, că noi nu suntem la piață, mai dă, mai ia?

Este inacceptabil ce a spus ministrul Muncii și purtătorul de cuvânt al Guvernului și ar trebui să ia frumos pixurile alea aruncate în fața Guvernului şi să scrie demisia și unul și altul.

Trebuie să se înțeleagă foarte clar că în țara asta n-ai judecători, n-ai medici, n-ai mecanici de locomotivă, n-ai nimic dacă n-ai un învățământ de calitate”, a spus Marius Nistor, conform Antena 3.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare