sursa foto:  digi24.ro

Situație ciudată în Poliția Română! Din doi candidați nu s-a mai prezentat niciunul la concurs

Situație ciudată la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de șef serviciu la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța!

Din doi candidați nu s-a prezentat niciunul pentru susținerea concursului ce ar fi trebuit să aibă loc la 17 octombrie, se arată într-un anunț al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Astfel, funcția de șef serviciu la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța rămâne în continuare liberă.

Ce a transmis IGPR:

Anunț cu rezultatele obţinute la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef serviciu la Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța

Nr.

crt.

Cod candidat

Nota

interviu

Observaţii

1.

437915

NEPREZENTAT

2.

437914

NEPREZENTAT

Doi din trei candidați au lipsit și de la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la Serviciul Supravegheri Operative – Biroul 1 din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța 

De asemenea, doi candidați au lipsit și de la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la Serviciul Supravegheri Operative – Biroul 1 din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Totuși, la acest concurs a existat și un al treilea candidat, el fiind respins. Acesta a obținut doar nota 5,03. Pentru a promova examenul, trebuia să ia minimum nota 7.

IGPR: Anunț cu rezultatele finale după expirarea perioadei de depunere a contestațiilor obţinute la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la Serviciul Supravegheri Operative – Biroul 1 din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța

 

Nr.

crt.

Cod candidat

Nota

interviu

Observaţii

1.

437912

NEPREZENTAT

2.

437908

5.03

RESPINS

3.

437906

NEPREZENTAT

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare