sursa foto:  cancan.ro

Situație complicată pentru fostul principe Nicolae: Ce a trimis acesta Casei Regale

Înmormântarea Regelui Mihai îl pune în dificultate pe pe fostul principe Nicolae. Deși nu a fost anunțat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, Nicolae a mărturisit că va merge la înmormântarea sa.

În acest sens, fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai.

Fostul principe Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Radu Enache, avocatul fostului principe.

Vezi și Pentru câți bani și-a pus viața în PERICOL polițistul lovit cu sabia în cap? Salariul pe care îl are acesta la trupele speciale

Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.