sursa foto:  bzv.ro

Situație halucinantă la o primărie din România: Primarul liberal îi va verifica zilnic cu etilotestul pe angajați

Noul primar al comunei Belinț din Timișoara, Laurențiu-Ionel Tîrziu, ales din partea Partidului Național Liberal, a decis ca toți angajații primăriei să fie testați cu aparatul etilotest, la venirea în sediu.

În fiecare zi, odată ajunși la serviciu, angajații primăriei Belinț sunt testați rând pe rând. Primarul a preferat să facă investiția de 3.000 de lei după ce a aflat că doi angajați, în loc să fie la serviciu, au ales să meargă la birtul din sat.

„Sunt la primul mandat și așa mi-am propus și în campania electorală. Știam de problemele vechi cu care se confruntă administrația și mi-am dorit să schimb regulamentul de ordine interioară. Am vrut să iau toate măsurile de precauție și achiziționarea unui etilotest. Când va fi nevoie îl voi folosi pentru a-i testa pe unii dintre angajați.” a declarat Primarul din Belinț, conform Antena3.ro.

„Am decis să schimb regulamentul de ordine interioară, să avem control la fiecare mișcare. Nu au voie să meargă la barul din sat în timpul programului sau să consume băuturi alcoolice. Erau obiceiuri mai vechi, eu știam problema. O să-i testăm periodic, când o să considerăm că este necesar. Rămâne la latitudinea mea sau a persoanei care va primi dispoziție să testeze personalul. Am dat sancțiuni, de aceea am luat măsuri, să ne asigurăm. Dacă avem persoane din astea printre noi și nu știu ce e ăla bun simț, atunci trebuie să recurgem, din păcate, la așa ceva. Noi vrem seriozitate”, a declarat Laurențiu Tîrziu, primarul din Belinț, conform tion.ro.

Acesta speră că achiziția etilotestului va impune mai multă seriozitate, iar regulamentul de ordine interioară va fi eficient și complex.

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare