sursa foto:  digi24.ro

Situație incalificabilă! De 14 ani, nimeni nu a reușit să ia acest concurs în Poliția Română! Inspectoratul care are șefi împuterniciți din 2009 încoace

O situație incredibilă în Poliția Română! Din 2009 și până azi, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea nu a mai avut șef plin. Practic, de 14 ani, niciunul dintre șefii IPJ Vâlcea nu a fost capabil să promoveze concursul pentru a obține pe drept funcția ocupată.

Luni, Poliția Română a afișat rezultatele obținute la concursul organizat pentru ocuparea postului de șef al IPJ Vâlcea. În concurs s-a înscris un singur candidat, comisarul Daniel Ionuț Mazilu, iar acesta a obținut nota 4,99, astfel că nu a promovat examenul.

Unicul candidat înscris, comisar Daniel Ionuț Mazilu, șeful de post al Secției 3 de Poliție Rurală Sutești, a fost declarat respins, scrie jurnalulolteniei.ro.

Pentru a promova examenul, Mazilu trebuia să obțină nota 7.

În 2022, comisarul Sorin Oară a luat nota 1

În august 2022 scriam că „niciunul dintre polițiștii înscriși la concursul pentru șefia Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea nu a promovat examenul. Ba chiar, unul dintre ei a luat nota 1”. 

La concursul pentru funcția de inspector-șef al IPJ Vâlcea s-au înscris, la acea vreme, patru polițiști: actualul adjunct al șefului inspectoratului, comisarul-șef Ion Matei, comisarul Sorin Oară, comisarul Cosmin Iana și subcomisarul Daniel Ionuț Mazilu.

În vreme ce Iana nu s-a prezentat la examen, ceilalți trei nu au reușit să obțină nota 7 – nota de promovare a examenului.

Conform surselor Bugetul.ro, comisarul Sorin Oară ar fi luat nota 1.

IPJ Vâlcea nu a mai avut șef plin din 2009

În noiembrie 2009, actualul deputat Eugen Neață (PSD) a fost împuternicit pe funcție pentru prima dată. De atunci și până azi, IPJ Vâlcea a avut inspectorul-șef împuternicit în funcție, conform presei locale.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare