sursa foto:  botosaninecenzurat.ro

Șocant! Un membru al clanului Sportivilor a scăpat

Membru al clanului Sportivilor, Bebino. a scăpat că prin urechile acului! Ca urmare a incidentului din Tei-Toboc, când clanul Sportivilor s-a bătut cu clanul Cocalarilor , Bebino, a fost trimis acasă. S-a aflat apoi că, membrii clanului Cocalarilor plănuiau să-l omoare.

Arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce polițiștii au stabilit că, înainte să fie lovit cu maceta de rivalul său, Cezar Petcu, Bebino a înjunghiat un tânăr în gât, interlopul din Berceni a fost la un pas să fie personajul principal al unui nou incident sângeros. După arestare, acesta urma să fie transferat, pe perioada celor 30 de zile, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Bărbatul nu a mai ajuns, însă, acolo, după ce a contestat decizia de arestare, iar magistrații i-au admis cererea și l-au trimis acasă, în arest la domiciliu. Ulterior, s-a dovedit că, într-un fel, măsura i-a salvat viața! Angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor au obținut o informație potrivit căreia mai mulți membri ai clanului Cocalarilor i-ar fi pus gând rău și intenționau să-l înjunghie pe acesta în timp ce zăcea, fără apărare, pe patul de spital.

Chiar dacă de această dată Bebino a scăpat cu bine printr-un concurs de împrejurări, după ce va fi condamnat și închis, pe acesta îl așteaptă vremuri grele la penitenciar, în condițiile în care bătăile în care a fost implicat în ultima perioadă i-au adus mulți dușmani, iar pe de altă parte, notorietatea de bătăuș pe care și-a câștigat-o l-a transformat într-un adevărat „trofeu” pentru cei mai periculoși pușcăriași, arata spynews.

 

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare