sursa foto:  romaniatv.net

Sorin Cîmpeanu răstoarnă ceea ce se știa: Elevii le pot oferi flori și mărțișoare profesoarelor!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a lămurit, miercuri, problema mărțișoarele și a florilor în școli, cu ocazia de zilelor de 1 și 8 Martie.

Potrivit ministrului Educației, florile și mărțișoarele nu intră în categoria „obiecte personale”, astfel că elevii le vor putea oferi profesoarelor.

Este adevărat, după cum foarte bine a precizat secretarul de stat, Sorin Ion, din Ministerul Educației, așa este. Ordinul de ministru comun, Educație, Sănătate, prevede că nu se pot schimba obiecte personale. Însă Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol a unei flori în obiect personal. O floare nu este un obiect personal. Nici măcar un mărțișor nu consider că este un obiect personal.

Așadar, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea unei valori de simbol în obiect personal”, a declarat ministrul Educației, la Antena 3.

Vezi și

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Guvernul vine cu noi reglementări pentru mii de români: Acest tip de acte pot fi folosite în continuare chiar dacă au expirat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare