Sorin Grindeanu, atac la adresa Guvernului: Un Guvern de minciuni care li se sparg acum în cap

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa Guvernului PNL, vineri, în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare. 

„Un Guvern de minciuni care li se sparg acum în cap. Pentru a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei, au simulat în ultima lună implicare”, a afirmat Grindeanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în Timiş.

Prim-vicepreşedintele PSD l-a acuzat pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, că încă din octombrie „dă drumul la controale încrucişate şi paraîncrucişate în peste 200 de spitale din România. În spatele acestor declaraţii care ascunde de fapt incompetenţa se află o mare ipocrizie electorală”

„O ţară întreagă a văzut ororile din spitalul din Reşiţa. La doamna vicepremier Turcan, la ea acasă, acolo pacienţii sunt trataţi în chioşcuri de fast-food fără încălzire sau apă caldă, iar medicii de acolo fac apeluri disperate pe Facebook pentru a se face rost de bani pentru mâncare şi paturi.

La Târgu Mureş, prizele ATI iau foc. La Braşov, ieri sau alaltăieri DNA a început să-i ridice pe cei care au furat cu nesimţire de la bolnavi.

Aşa a gestionat Guvernul Orban pandemia. Aşa a vrut grijă de oameni, de sănătatea lor, tratându-i cu nesimţire, indiferenţă şi furându-le din buzunare chiar de pe patul de spital”, a precizat Grindeanu.

Fostul premier consideră că alegerile parlamentare de duminică sunt „decisive”.

„Alegerile de duminică sunt decisive. Sunt despre a alege viaţa în locul dezastrului produs de Orban. E despre alegerea de profesionişti, în locul rudelor, coafezelor, pilelor liberale.

Românii să iasă la vot şi să nu-şi irosească votul, să voteze singurul partid care poate câştiga bătălia cu PNL-ul”, a conchis Grindeanu.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare