sursa foto:  Facebook.com

Sorin Ovidiu Vîntu, despre vizita președintelui Ungariei în România: ‘Femeia asta nu a venit în România, a venit în Transilvania. Mă îndoiesc că în ciuda înțelegerii pe care Viktor Orban o are cu Putin, cineva va mai putea să ne ia Transilvania’

Sorin Ovidiu Vîntu a comentat vizita președintelui Ungariei, Novak Katalin, în România. Acesta este de părere că scopul acestei vizite a fost acela ca preşedintele Ungariei „să-şi marcheze teritoriul”.

 

După o vizită la Cluj-Napoca, Novák Katalin a fost oaspete de onoare la Alba Iulia, la Ziua unităţii reformate maghiare, ce a prilejuit dezvelirea statuii principelui transilvanean Gábor Bethlen.

„Femeia asta nu a venit în România, a venit în Transilvania. Un patruped când ajunge în dreptul unui copac, ridică laba din spate şi urinează pe copac, îşi marchează teritoriul. Acelaşi lucru l-a făcut şi femela din Ungaria, a ridicat un crac şi şi-a marcat teritoriul crezând că va rămâne teritoriul ei. Transilvania nu e sac de cartofi pe care vine ungurul, îl ia în spate şi pleacă, este un ţinut românesc populat zdrobitor majoritar de români şi mă îndoiesc că, în ciuda înţelegerii pe care Viktor Orban o are cu Putin, cineva va mai putea să ne ia Transilvania.

Tot ceea ce se întâmplă cu provocările maghiarilor, cântări de imnuri pe stadioane şi alte tâmpenii de felul ăsta, sunt provocări. Se aşteaptă ca românii să reacţioneze violent. Exceptând câţiva ziarişti şi câţiva politicieni cu minţile tulburate, mă îndoiesc că vreun român va deveni violent. Ei ignoră pur şi simplu. A lua măsuri împotriva femelei care a încercat să-şi marcheze teritoriul e o glumă„, a spus SOV în cel mai recent video publicat pe Facebook.

Vezi și:

CTP, despre președinta Ungariei, Novak Katalin: ‘A venit în Transilvania ca și cum românii n-ar exista. Ungaria sfidează Uniunea Europeană o dată pe săptămână’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare