sursa foto:  evz.ro

Sorina Matei, ironizare fară precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis : ‘Mai are puțin și se calcă singur pe pantofi’

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o gafă de protocol la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte.

 

Preşedintele României s-a întors imdiat după prima parte a ceremonialului de primire şi a vrut să meargă în interiorul Palatului Guvernului, deşi conform protocolului ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului, cu şeful Consiliului de Miniştri al Italiei.

Jurnalista Sorina Matei nu a ezitat să-l taxeze,  aceasta a comentat ironic incidentul pe pagina de socializare.

„Stan fără Bran de la Preşedinţie se încurcă el în el pe el. După 4 ani în care ar fi trebuit să înveţe măcar protocolul, nene. Mai are puţin şi se calcă singur pe pantofi, se împiedică şi pică. Look at Dorel de la Cotroceni. Maus Klaus”, este comentariul jurnalistei Sorina Matei.

Gafele președintelui Iohannis

Cei care o criticau pe Viorica Dăncilă că nu știe protocolul de stat, pot fi satisfăcuți că președintele României, cu o experiență de aproape 4 ani deja la nivel oficial, “îl știe” foarte bine! Încurcat și fâstâcit, Klaus Iohannis nu știe ce să facă … cu el însuși… în timpul protocolului de astăzi, în cadrul vizitei sale la Roma.

Publicată de Q Magazine pe Luni, 15 Octombrie 2018

 

Vezi și

Ca pe vremea lui Ceauşescu! Ce taxă apare în România – Decizie radicală a Guvernului

Surpriză! De ce servicii gratuite beneficiază Elena Udrea în Costa Rica

Un cunoscut lider #Rezist cere ajutorul pe Facebook. Ce amenzi uriașe are de plătit

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare