sursa foto:  spynews.ro

Surpriză! De ce servicii gratuite beneficiază Elena Udrea în Costa Rica

În urmă cu aproximativ două săptămâni, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, au fost arestate, pentru o perioadă de 60 de zile, în Costa Rica.

Zilele trecute, Bugetul.ro vă dezvăluia că fosta „Blondă de la Cotroceni” a dat o adevărată lovitură financiară în Costa Rica.

Vezi și Lovitura financiară pe care dat-o din Costa Rica! Suma fabuloasă pe care a pus mâna Elena Udrea

Acum vă prezentăm serviciile gratuite de care beneficia Elena Udrea. Într-un interviu acordat spre finalul lunii mai Gazetei Sporturilor, Udrea preciza că are dreptul la asistență medicală gratuită.

„Da, la Cima, aici. Dar este un spital privat. Eu am dreptul la asistenţă medicală gratuită, conform statutului meu (n.r. – azilant). Asistenţă medicală gratuită. Un fel de asigurare, foarte importantă”, spunea Elena Udrea.

De asemenea, ea beneficiază și de un serviciu care îi este foarte util în această perioadă. În luna mai, aceasta a mai dezvăluit că are dreptul și la asistență juridică gratuită în instanță.

Întrebată dacă asigurarea vă acoperă ceva din tratamentul de la spitalul privat Cima, Elena Udrea a răspuns: „Acolo nu, dar dacă, Doamne ferește!, e nevoie, o pot folosi. Am toate drepturile pe care le au cetăţenii costaricani. De pildă, am dreptul la asistenţă juridică gratuită în instanţă”.

Vezi şi Un cunoscut lider #Rezist cere ajutorul pe Facebook. Ce amenzi uriașe are de plătit

Veste bună! Se schimbă vârsta de pensionare: Pentru cine va fi redusă și în funcție de ce

Șoferii primesc o nouă lovitură! Ce se va întâmpla de la 1 ianuarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare