sursa foto:  evz.ro

Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Jurnalista Sorina Matei scoate la iveală o „coincidență” ciudată referitoare la ancheta RISE Project – „Adevărul despre Dan Barna”.

Procurorul Mihaela Beschiu, cea care a clasat dosarul în care Dan Barna era anchetat pentru afacerile cu fonduri europene, a vrut să se retragă de la DNA Alba.

În mod surprinzător, la două zile după publicarea articolului RISE Project, Beschiu și-a retras cererea de plecare din DNA Alba, informează Sorina Matei.

„Pe 15 octombrie 2019 a pubicat Rise ancheta şi -altă coincidenţă- pe 17 octombrie 2019, după doar 2 zile, procuroarea lui Barna (cea cu familia în afaceri şi care a dat clasare pe fapta nu e prevăzută de legea penală după ce a extins urmărirea penală pe acte false şi pe faptul că afaceriştii au recunoscut că nici nu participaseră la licitaţiile în proiectul lui Barna şi totul fusese un fake) îşi retrage subit cererea de plecare din DNA Alba. Un fel de a spune, dacă îmi faceţi ceva, vă trag după mine. Acum depinde pe cine trage- pe Danusia/prietena lui K, şefa ei, sau pe DNA central?
#FericiţiÎnRomânia
#FericiţiÎnUSeRe #FericiţiÎnDeNeA”, dezvălui Sorina Matei.

Vezi și

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare