sursa foto:  Facebook

Special. Cât câștigă lunar Cristian Mihai Dide, protestatarul #Rezist care a șocat România, după ce s-a bucurat de decesul jandarmeriței din Suceava

Unul dintre liderii #Rezist, Cristian Mihai Dide, a șocat România, după o postare pe Facebook din care a reieșit că se bucură de decesul unei jandarmerițe care a fost lovită pe trecerea de pietoni.

O femeie în vârstă de 40 de ani a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce venituri lunare are Dide. Protestatarul #Rezist are 159 de donatori care îi plătesc lunar o sumă impresionantă.

Mai precis, din donații, Cristian Dide câștigă 802 dolari, aproximativ 3.300 de lei. Potrivit informațiilor de pe Patreon, scopul său este de a ajunge să obțină 10.000 de dolari pe lună.

Vezi și Lovitură de teatru în scandalul zilei! Avocatul Elenei Udrea a reacționat! Ce spune despre descinderea în forță a FBI în celula fostului ministru

Lovitură în plin dată de Guvern, pentru mii de români! Nu vor primi nici în 2019 acești bani promiși de ani buni

Răsturnare spectaculoasă de situație în privința Elenei Udrea! Când ar putea fi eliberată

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare