SPECIAL! Pensia fabuloasă a tatălui procurorului propus pentru șefia DNA, cel care a spus că președintele Iohannis poate să aibă probleme cu DNA

Dumitru Florea, consilierul județean de Constanța din partea PSD și tatăl procurorului propus pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție, a fost parte a unui dialog halucinant joi seara, la B1 TV.

Într-o conversație cu realizatorii emisiunii „Bună, România”, Florea a afirmat că fiica sa, Adina Florea, va încerca să rezolve problemele din DNA și că, mai mult, chiar dacă președintele României, Klaus Iohannis, nu a avut până acum probleme cu Direcția Națională Anticorupție, el s-ar putea să aibă în viitor.

Bugetul.ro i-a cercetat declarațiile de avere ale lui Dumitru Florea din ultimii ani și a depistat că acesta are o pensie fabuloasă sau, mai bine spus, avea la un moment dat.

Mai precis, în 2016, consilierul PSD declara că are o pensie anuală de 720.000 de lei, în timp ce soția sa avea una de 170.000 de lei – circa 14.166 de lei pe lună.

Așadar, potrivit documentului, Florea avea o pensie de 60.000 de lei pe lună.

Un an mai târziu, în 2017, nu a mai completat acest câmp. Surpriza apare în declarația de avere din luna mai a acestui an, când pensia lui Dumitru Florea a scăzut la 60.000 de lei pe an, iar a soției sale, la 15.000 de lei.

Mai multe neclarități apar și în privința proprietăților deținute de tatăl Adinei Florei, procurorul propus de către Tudorel Toader la șefia DNA. Dumitru Florea nu a precizat foarte clar câte terenuri deține.

Vezi și Realitatea TV, lovită în plin! Decizie după difuzarea emisiunii lui Rareș Bogdan

SONDAJ! Vești proaste! Lovitura devastatoare pe care o primesc românii pe final de an

Apare un nou lanț de magazine pe piața de retail! Gigantul japonez a deschis prima unitate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare