sursa foto:  Facebook

Starea de sănătate a lui Traian Băsescu s-a înrăutățit. „E băgat pe oxigen”

Vineri, 26 ianuarie 2024, Traian Băsescu a fost internat de urgență la Spitalul Universitar Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Diagnosticat inițial cu gripă de tip A și o puternică viroză pulmonară, starea fostului președinte al României s-a înrăutățit. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că Băsescu a fost conectat la o sursă de oxigen, semn că starea acestuia este foarte proastă. 

Traian Băsescu (72 de ani) trece prin momente foarte grele. În seara zilei de vineri, fostul președinte al României a fost internat de urgență la Spitalul Universitar Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. El a fost diagnosticat inițial cu gripă de tip A și o puternică viroză pulmonară.

(VEZI ȘI: O tânără din Olanda a ales să fie eutanasiată la doar 28 de ani. „Mulțumesc pentru dragoste, tuturor”)

Traian Băsescu a fost băgat pe oxigen

Pe fondul problemelor de sănătate pe care Traian Băsescu le are de mulți ani, starea acestuia s-a înrăutățit foarte mult. Potrivit lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al României a fost băgat pe oxigen, în următoarea perioadă putând fi chiar intubat.

„Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău. E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Problemele de sănătate cu care Traian Băsescu s-a confruntat în ultimii ani

În anul 2022, Traian Băsescu a fost internat într-un spital din Bruxelles, după ce i s-a făcut rău. Atunci, fostul președinte a fost diagnosticat cu bronhopneumopatie cronică și insuficiență respiratorie.

La un control amănunțit, s-a constatat că Traia Băsescu are mai multe porbleme de sănătate. Astfel, fostul președinte a fost supus unei intervenții chirurgicale în Franța, la Spitalul Charles de Gaulle din Paris. Mai exact, medicii francezi i-au înlocuit aorta.

De asemenea, fostul președinte a suferit și în anul 2007 o operație de tiroidă, ulterior fiindu-i recomandat un tratament medicamentos. În 2014 când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii s-au arătat îngrijorați de problemele din zona inimii și a vaselor de sânge. Doctorii au spus atunci că acesta are ateroscleroză, indicând că arterele sunt întărite și îngustate ca urmare a depunerii pe pereți a grăsimilor și a colesterolului. Cea mai mare problemă de sănătate depistată atunci a fost cea de la plămâni, Traian Băsescu suferind de emfizem pulmonar, o boală specifică fumătorilor. În anul 2021, Băsescu a suferit o nouă operație de tiroidă.

(NU RATA: Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă! Românii care vor să plece în concediu sunt vizați)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare