sursa foto:  g4media.ro

Stelian Ion pune tunurile pe Klaus Iohannis: ‘Este adevăratul artizan al USL2.0. Lupta lui cu pesedismul a fost de fațadă, se vede clar acum’

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion a răbufnit pe pagina sa de Facebook, după ce președintele Klaus Iohanni a transmis că premierul Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

”Președintele Iohannis este adevăratul artizan al USL2.0. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, avem astăzi încă o confirmare: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă şi pe liberali să rămână la guvernare. (…) Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.” a spus Klaus Iohannis.
Lipsa sa de apetit pentru reforme reale, negarea cu obstinație a realității, lipsa dorinței de coagulare a forțelor de dreapta sunt mai evidente ca oricând.
Klaus Iohannis ajută PSD să revină la putere și a reușit să creeze premisele refacerii unei mai vechi legături de iubire după care se pare că a tânjit atâta amar de vreme. Pentru Klaus Iohannis și „echipa câștigătoare” Constituția a rămas doar un amanunt incomod, iar parteneriatul cu PSD este preferabil celui cu USR PLUS. Cu noi nu pot face combinatiile useliste sulfuroase, cu noi nu pot face manevre de control asupra justiției pentru protecția baronilor galbeni și roșii certați cu legea. Cu useriștii nu te înțelegi, domnule, sunt câini, nu oameni!
Lupta lui Iohannis cu pesedismul a fost de fațadă, se vede clar acum. Premierul de la Grivco este uselist pur sange și nu avem ce-i face. Ne-a înșelat pe toți cei care, în mod naiv, am avut o fărâmă de incredere și l-am votat, mulți dintre noi siliți de împrejurări.
Am mai pierdut încă o șansă, am mai fost ținuti pe bară încă o tură de un președinte mediocru. Reformele reale vor mai aștepta până când politicieni precum cei cu apucături pesediste și useliste vor fi trimiși acasă.
Dacă tot se duce sâmbătă la Congresul PNL, Klaus Iohannis ar trebui să-și asume și lansarea oficială a USL2.0: PNL împreună cu PSD, în aplauzele echipei câștigătoare”, a conchis Stelian Ion pe Facebook.
Citește și:

Congresul PNL capătă o nouă dimensiune! Președintele Klaus Iohannis va fi în mijlocul liberalilor

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare