sursa foto:  wowbiz.ro

Super-afacerea soției lui Rareș Bogdan! Mutarea interesantă a Florinei Bogdan

Recent, soția cunoscutului realizator TV, Florina Bogdan, și-a deschis o afacere prin care vrea să dea lovitura.

Împreună cu asociatul și prietenul Dumitru Butilca, soția lui Rareș Bogdan a inaugurat, de curând, un centru de fitness, dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Acesta poartă numele: „The Movement”.

Clubul de fitness se află pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în clădirea Wilbrook, şi reprezintă investiţia de suflet a Florinei Bogdan.

„În general, suntem cu toţii de acord: Modul în care ne mişcăm determină felul în care trăim. De aici a pornit şi ideea «mişcă-te bine, apoi mişcă-te des şi bine». Este filozofia din spatele «The Movement». Folosim metode dovedite pentru o evaluare corectă cu cel mai nou «TRX MAPS», de la TRX, tehnici de relaxare, activare şi mobilitate miofascială şi a punctelor de tensiune. Creăm protocoalele de antrenare şi nutriţie, folosind cele mai noi concepte din fitness dezvoltate de «master trainers», medici, antrenori şi oameni de ştiinţă din lumea întreagă, din comunitatea internaţională de fitness. Aceste concepte sunt folosite în toată lumea, atât de atleţii de înaltă performanţă, cât şi de atleţii de weekend pentru recuperare, prevenire şi performanţă. Vrem să vă ajutăm şi să fim alături de voi când vă atingeţi toate obiectivele: forţă, sănătate, aspect şi … mişcare. Pentru că, în final, este mereu vorba de mişcare”, consideră iniţiatorii proiectului, Florina Bogdan şi Dumitru Butilca.

„Misiunea noastră este să vă oferim cea mai bună experienţă de antrenament. Atitudinea noastră este născută din pasiune, practică şi studiu continuu şi ştim că rezultatele «noastre» sunt expresia eforturilor voastre. Părem duri în îndrumare doar pentru că nu vă lăsăm în momentele grele, suntem profesionişti deoarece nu ştim să fim altceva. S-ar putea să începi să urăşti limitele şi presiunea noastră, dar, în final, vei iubi să îţi depăşeşti limitele şi îndrăznim să credem că ne vei iubi şi pe noi. La «The Movement» vă vom oferi rezultatele dorite. Conceptul fitness «The Movement», unic în România, este o dimensiune unde găsiţi tot ce AVEŢI NEVOIE şi NIMIC din ce nu aveţi”,este ţelul tuturor celor implicaţi în centrul de fitness.

„Am gândit şi unit armonios diferitele zone tradiţionale: zona cardio şi zona de antrenament funcţională, zona de mobilitate cu zona de circuit rapid, astfel încât să va oferim SPAŢIU. Spaţiu pentru a vă distra: să împingeţi, să trageţi, să alergaţi, să săriţi, să urcaţi, să va balansati, să faceţi planşă, să faceţi squat-uri, să faceţi bicicletă, să vă ridicaţi, să trântiţi, să vă recuperaţi şi apoi să o luăm de la capăt…. Avem 600 de metri pătraţi, unde găsiţi tot ce AVEŢI NEVOIE şi NIMIC din ce nu aveţi”, au declarat Florina Bogdan şi Dumitru Butilca, pentru Cancan.

Vezi și Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

Un GIGANT german intră la rupere: Ce piață din România vrea să cucerească

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.