sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Surpriză! Cine-l va înlocui pe Hans Klemm pentru postul de ambasador al SUA în România?

Se pare că actualul ambasador al SUA la București are zilel numărate. Administrația Trump vrea să îl înlocuiască și deja a pus pe lista scurtă trei nume foarte interesante și surprinzătoare în același timp.

Potrivit informațiilor România Liberă, ar fi vorba despre doi români cu cetățenie americană și un congresman american.

Unul dintre cei trei este Peter Petrina, nepotul unuia dintre conducătorii de vază ai PNȚCD, Liviu Petrina, el însuși fost diplomat și membru în Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN) în 1990. Peter Petrina a fost unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Donald Trump, înainte ca acesta să devină președinte. El a fost unul dintre specialiștii în recrutarea forței de muncă, din New York, care a lucrat pentru companiile preşedintelui american.

Vezi și Se scrie ISTORIE! Care este prima companie din lume care depășește un trilion de dolari

Peter Petrina are un birou şi în România, prin intermediul căruia a plasat forţă de muncă şi în multe alte ţări europene. El recrutează și pentru alți angajatori americani, fapt consemnat „New York Times“. Este destul de discret și nu a apărut decât sporadic în presa americană. Din anul 2000 deţine, împreună cu fratele său, compania Petrina Group Internațional (PGI).

Un alt nume surprinzător este Jenny Paulson, fostă Zaharia, soția miliardarului John Paulson, proprietar al gigantului Paulson&Co. Președintele SUA, Donald Trump, are legături vechi de prietenie cu familia Paulson, Jenny fiind cea care l-ar fi convins să candideze în alegerile din 8 noiembrie 2016. Este una dintre cele mai bune prietene ale Primei Doamne, Melania Trump. Vezi detalii despre Jenny AICI.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare