sursa foto:  clipartkid.com

Unde locuiește și cum arată cea mai bogată româncă din lume. Cu ce lider al lumii este prietenă

Astăzi locuiește într-un adevărat palat de lux, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 15 milioane de dolari, dar nu întotdeauna a fost așa. Românca Jenny Paulson, care în prezent este miliardară și trăiește la New York, a plecat în SUA la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de ’89 din România şi se angajase, în primă fază, şofer de taxi pe „Tărâmul Făgăduinţei”. Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co.


Soţul româncei este unul dintre cei mai recunoscuți oament de afaceri de pe Wall Street. Miliardarul a dat lovitura în 2007, când a pariat împotriva pieţei şi a anticipat recesiunea, compania lui câştigând astfel 15 miliarde de dolari, din care lui i-au revenit 3,7 miliarde. De altfel, în 2010, afaceristul a investit în piaţa materiilor prime şi în obligaţiuni guvernamentale, mişcări în urma cărora şi-a rotunjit averea cu alte cinci miliarde de dolari, potrivit one.ro.

Vezi și Românul care și-a cumpărat satul unde a copilărit! Cât a costat și în ce zonă se află

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar românca noastră, Jenny Paulson, este cea care l-a convins pe actualul preşedinte al Americii să candideze şi chiar ea a fost cea care i-a sugerat să facă acest pas într-un moment în care câştigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest aspect.

Sursa foto: one.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare