sursa foto:  evz.ro

Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului

Codrin Ștefănescu a făcut un anunț bombă în miez de noapte. Acesta a scris pe contul său de Facebook decizia pe care a luat-i împreuna cu soția sa. Cei dpi au hotărât să se despartă. „Ne-am despārtit ! Cred cā amândoi am luat decizia corecta ! Multumesc prietenilor care ne-au fost alaturi. Acesta a fost anuntul pe care am dorit sa-l fac !”, a scris secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. Ulterior, acesta a șters mesajul.

Gurile rele spun că de vină pentru separarea celor doi ar fi două domnișoare, secretare la PSD. Coincidență sau nu, una dintre acestea a fost și promovată. Secretara Cristiana Dănilă ar fi fost transferată, evident pe o funcţie superioară, la un cabinet de ministru! Pe prietenie sau nu, domnişoara în cauză ar fi ajuns în subordinea lui Ilan Laufer, ministrul pentru IMM-uri

Potrivit Cancan, soția sa și-a ieșit din minți când a aflat că soțul ei s-a încurcat cu cele două secretare.

“Nevasta lui Codrin a fost plecată cu băieţelul, Răducu, din Bucureşti, parcă la mare, că ea are ceva rude la Constanţa. A stat cât a stat şi s-au întors la Bucureşti. Femeia, că ştii cum sunt femeile, a simţit ceva, mi se pare că a şi prins un mesaj şi a înnebunit. Nu ştia cine e şi, de fapt, nici ce e exact.

I-a venit ideea să se uite şi la înregistrările camerelor de luat vederi de acasă şi aici… ce să vezi? Fester (n.r. – aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul «Unchiul Fester» din serialul «Familia Adams») al nostru într-o dimineaţă se săruta în faţa casei cu una dintre secretare, în timp ce o mângâia pe cealaltă. Poftim aspect: să-ţi vină să-i strângi pe toţi trei de gât şi nimic mai mult! Femeia a înnebunit de nervi, efectiv: bine, OK, are o amantă care o arde la hotel, dar să aduci două ţărănci nenorocite în căminul conjugal, asta este prea de tot, aşa ceva este de netolerat! A urmat un scandal monstru în care omul, neavând ce să facă, a recunoscut că fraierele alea două au venit în vizită, sanchi… aveau treabă. Alice l-a întrebat dacă au făcut şi sex în casă. Fester a sărit ca ars că nu se pune problema, că el cutare, cutare, numai vrăjeli de popă de ţară. Şi ea atunci ea l-a pus să se jure pe fii-sa, că cică pe fii-sa nu se jură strâmb niciodată. Pe orice altceva, n-are treabă, bagă în ele, minte de îngheaţă apele încontinuu, dar pe fii-sa se jură drept. Îţi vine să crezi că papagalul ăsta nu s-a jurat? Nu s-a jurat, deci na, clar ca lumina zilei, au făcut orgie în căminul conjugal. Şi iată că le ţine în continuare secretare la el la cabinet la PSD”, a povestit o sursă apropiată soției lui Codrin.

Vezi și O bombă sexi din PNL șochează șefii de partid! Ce a putut să facă tânăra

România primește o lovitură majoră! Marele anunț care a uimit Europa

În sfârșit s-a aflat! Care a fost cauza incediului de la Bamboo

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare