ANAF a făcut anunțul- Ce va realiza instituția

ANAF a făcut anunțul! Instituția are un nou plan. Va publica pe site un plan de măsuri ce prevede eficientizarea colectării veniturilor la Bugetul General Consolidat care este care prevede o „lista alba” a celor „mai buni” contribuabili şi care este foarte aproape de implementare conform declaraţiilor recente ale şefei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Mirela Călugăreanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Cetățenii care îşi plătesc obligaţiile fiscale la timp şi integral, o să beneficieze, începând cu 1 ianuarie 2020, de o bonificaţie de 3% din sumele aferente, conform unei declaraţii a şefei ANAF, Mirela Călugăreanu, la un post de televiziune.

Planul de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la Bugetul General Consolidat, publicat în data de 25 iunie 2019, prevede o serie de măsuri pentru eficientizarea colectării de bani la bugetul de stat şi o serie de alte obiective.

ANAF va începe modificarea legislaţiei în vederea reglementării prin Codul de Procedură Fiscală a posibilităţii publicării unei ”liste albe” a cetățenilor buni plătitori, de o manieră similară cu cea a publicării listei contribuabililor care înregistrează obligaţii restante de plată, scrie în documentul oficial, citat de Mediafax.

Vezi și:EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

EXCLUSIV Lovitură pentru Dumitru Coarnă și polițiști! Semnalul care răstoarnă planurile șefului SNPPC

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare