sursa foto:  bursa.ro

Surpriza verii pe piața din România! În august se deschide un nou magazin

În luna august se deschide un nou magazine în România! Este vorba despre retailerul turc Jimmy Key, care vinde haine pentru femei.

Acesta își va deschide primul magazin din România în cadrul centrului comercial ParkLake Shopping Center din București, dezvoltat de Sonae Sierra, informează Playtech.ro.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august. Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key.

Cu planuri de a deschide mai multe magazine în țară în următorii câțiva ani, Jimmy Key dorește să devină un lider între brandurile de modă din România și regiunea SEE și, de-a lungul timpului, la nivel global”, a declarat Elvan Unluturk, președinte al Consiliului de Administrație Jimmy Key.

Detalii despre Jimmy Key

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Potrivit strategiei sale globale, în următorii cinci ani, Jimmy Key dorește să deschidă peste zece magazine în țara noastră. Prin aceasta, brandul își propune să devină un lider de fashion în regiune, cu magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august.

Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key, iar brandul este încântat să aducă stilul caracteristic și spiritul modei pe această nouă piață”, a transmis și Elvan Unluturk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare