sursa foto:  INQUAM Photos/George Călin

SURSE Atacurile care l-au făcut pe Rareș Bogdan să bată cu pumnul în masă în ședința PNL

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, s-a arătat extrem de deranjat, în ședința Biroului Executiv al PNL, de atacurile venite din zona PSD, acuzând că social-democrații, deși ar trebui să fie parteneri de Coaliție, dirijează campanii împotriva liderilor liberali. De altfel, și președintele PNL, Florin Cîțu, a arătat cu degetul înspre social-democrați, susținând că Tineretul Social Democrat a lansat o campanie împotriva sa.

Conform surselor Bugetul.ro, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, s-a declarat nemulțumit de „parteneriatul cu PSD”.

„Suntem la putere sau pe lângă putere?”, și-a întrebat europarlamentarul PNL colegii, în ședința BEx.

O declarație pe care Rareș Bogdan a considerat-o „un derapaj” a fost cea a liderului PSD Giurgiu, Marian Mina, care a declarat, pentru presa locală, că prim-vicepreședintele PNL „și-o fi schimbat rujul și are reacții adverse”.

Vă asigur că nu este nicio criză în Coaliție. Nu-l ia nimeni în seamă pe Rareș Bogdan în cadrul propriului partid, ar fi culmea să-l luăm noi, la PSD, în seamă.

E departe de problemele cu care ne confruntăm în țară. Ce să vă zic… Probabil și-o fi schimbat rujul și are reacții adverse, altfel nu-mi explic. Comportamentul dânsului, își face proști propriii miniștri, mie mi se pare incalificabil.
Problema este alta. Domnului Rareș Bogdan i-a plăcut întotdeauna să semnalizeze ușor. Este o luptă pentru putere, în permanență, în interiorul PNL. Probabil, și dânsul, ca și mulți alții, se vede președintele PNL. Avem și noi pe unul la Giurgiu care se tot vede președinte pe la nivel național PNL. Dar nu este problema noastră ceea ce se întâmplă în cadrul PNL. Noi am intrat în această Coaliție pentru români, am intrat să facem lucruri bune. Le facem”, a afirmat, la Open TV, Mina.

Vezi și SURSE Rareș Bogdan, nemulțumit de un ministru UDMR: ‘Am pierdut un premier și un Guvern, iar acum programul e întârziat’

Totodată, asemeni lui Florin Cîțu, și Rareș Bogdan acuză o companie on-line declanșată împotriva sa de partenerii de Coaliție.

„Tot ce am promis cândva, PSD va rezolva. Eu sunt doar un ticălos, fals și cu obrazul gros. Vă mulțumesc, fraierilor!”, este mesajul care însoțește o fotografie cu Rareș Bogdan, postată pe grupurile de susținători ai PSD.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Vezi și SURSE Rareș Bogdan a ‘tunat’ în ședința PNL: ‘Trebuie să rezolvăm urgent!’/După solicitarea prim-vicepreședintelui PNL, șeful ASF ar urma să fie audiat în Comisa de Buget-Finanțe

Florin Cîțu, președinte PNL: „Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid din coaliție”

Vezi și Florin Cîțu, după ce a fost atacat de TSD: ‘Am văzut postări plătite. Mi se pare bizar’

După ce Tineretul Social Democrat l-a atacat pe președintele PNL, Florin Cîțu, pe Facebook, liderul liberalilor a reacționat luni dimineața.

Florin Cîțu a afirmat, în fața jurnaliștilor, că i se pare bizar ca să ataci cu bani de la partid președintele celuilat partid din Coaliție.

Am discutat în BEx. Am spus că este o campanie. Mi-a fost adusă la cunoștință. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliție. Am văzut niște postări plătite pe rețelele de socializare. Nu-mi explic. Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid din coaliție”, a afirmat Florin Cîțu.

Postarea făcută de TSD România:

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare