sursa foto:  Facebook

SURSE Bugetul.ro, despre propunerea de premier a PNL: ‘Exclus’

Astăzi este o zi de foc la Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis urmează să aibă consultări cu partidele parlamentare, având ca scop formarea unui nou guvern.

În ultima perioadă, în spațiul public, au apărut mai multe nume care ar reprezenta propunerea PNL de premier. Dintre liberalii vehiculați pentru propunerea de premier a PNL îi amintim pe generalul (r) Nicolae Ciucă și pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Surse de la cel mai înalt nivel ale Bugetul.ro au dezmințit aceste informații. Singura propunere de premier al PNL rămâne președintele partidului, Florin Cîțu, spun sursele Bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV Reprimit în serviciu după anchetele Bugetul.ro, fostul luptător de la Trupele Speciale acuză noi abuzuri din partea ministrului Lucian Bode și a șefilor Poliției Române: ‘Dispuneți ca aceste abuzuri să înceteze’

„Nu e posibil să apară o altă propunere în afară de Florin Cîțu. Exclus! Sunt simple speculații”, au declarat surse din interior ale Bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii se răzvrătesc, după impunerea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă! Bogdan Bănică: ‘Refuz să cred că vânarea nemascaților va redeveni principala activitate a polițiștilor’

Programul consultărilor de la Cotroceni

12:00 – Consultări cu Partidul Național Liberal (PNL)

13:00 – Consultări cu Partidul Social Democrat (PSD)

14:00 – Consultări cu Uniunea Salvați România (USR)

16:00 – Consultări cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

16:30 – Consultări cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)

17:00 – Consultări cu reprezentanții minorităților naționale reprezentate în Parlament

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare