SURSE Cine e, de fapt, bărbatul despre care Andrei Caramitru spune că e Vasile Blaga

Au început luptele murdare în războiul pentru alegerile prezidențiale! Bugetul.ro a dezvăluit, marți, cum încearcă Uniunea Salvați România să manipuleze votanții, în prag de scrutin prezidențial.

Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru, membru USR, a susținut că Vasile Blaga, europarlamentar PNL și fost președinte PDL, s-a întâlnit cu membrii Clanului Sportivilor, prezentând drept dovadă și o imagine din profil cu un bărbat care pare să fie liberalul acuzat de Caramitru Jr.

Vezi și EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist

Numai că în fotografia prezentată de Andrei Caramitru apar, de fapt, suporterii Stelei. Negocierile dintre fanii Stelei și Gigi Becali au fost transformate într-un atac la PNL. Poza pe care o prezintă Caramitru Jr. pe pagina de socializare este de la o întâlnire pe care suporterii Stelei au avut-o, în 2010, cu Gigi Becali și Victor Pițurcă, la acea vreme aflat pe banca grupării roș-albastre.

În fotografie apare Gheorghe Mustață, unul dintre liderii Peluzei NORD Steaua, și alți membri ai facțiunilor roș-albastre. În acea perioadă, fanii erau certați cu patronul Gigi Becali și s-au întâlnit în Complexul Sportiv Steaua, pentru a discuta cu finanțatorul și cu antrenorul Victor Pițurcă. Fanii Stelei au încercat să-l convingă pe Becali să nu mai intervină la echipă, sperând, astfel, ca Pițurcă să rămână antrenor la club, acțiunea fiind, însă, fără succes. Ulterior, Victor Pițurcă a părăsit banca Stelei.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, cine era, în realitate, bărbatul despre Caramitru Jr. spune că e Vasile Blaga.

Conform surselor Bugetul.ro, bărbatul din imagine este un fan stelist, care venise să-i „împace” pe Gigi Becali și Victor Pițurcă.

E un băiat care, la fel ca și noi, venise să-l împace pe Gigi cu Pițurcă. Nu are nicio treabă cu Clanul Sportivilor și nici cu Vasile Blaga”, a precizat, pentru Bugetul.ro, un suporter roș-albastru, care a fost prezent la acea întâlnire.

Vezi și EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare