sursa foto:  digi24.ro

SURSE Procurorii pregătesc o furtună în Justiție! Reculul Ordonanței de Urgență anunțate de Tudorel Toader

Duminică, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dezvăluit că se va adopta o Ordonanță de Urgență prin care se vor putea contesta sentinţele decise de completurile de cinci judecători constituite nelegal, măsură luată ca urmare a deciziei CCR privind alcătuirea completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte.

Așadar, toate soluțiile date luate de completurile de cinci judecători de la ÎCCJ, din 2014 și până în prezent, vor fi anulate. De această măsură, vor profita nu doar condamnații, ci și procurorii.

„În ipoteza în care se promovează și se adoptă o astfel de OUG, de revenire a justiţiei în matca constituțională, nu ar trebui să se bucure doar condamnaţii, care vor putea contesta, ar trebui să fie preocupați și achitatii, față de contestaţiile procurorilor. Nelegalitatea a venit din simpla constituire a completelor şi nu din soluţionsrea pe fond a cauzelor”, a declarat ministrul Tudorel, pentru STIRIPESURSE.RO.

Surse bine informate au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că, în acest an, ca urmare a deciziei CCR, procurorii vor demara o adevărată furtună în Justiție.

Conform surselor noastre, magistrații se pregătesc să atace toate procesele soluționate cu achitare.

Vezi și Scandalul fluturaşilor de salariu ia amploare! Polițiștii o amenință pe Carmen Dan!

Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Dezvăluire fără precedent

Atenție! Aceste persoane vor primi tichete de masa și spor de 10%

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare