sursa foto:  stiripesurse.ro

SURSE Semnal dat în tabăra Orban, înainte de Congres: ‘Fără duritate, adio!’

Situația devine din ce în ce mai incendiară cu doar câteva ore înainte de Congresul PNL și echipa Orban nu mai știe cum să-i intimideze pe votanții lui Cîțu.

Potrivit unor surse din PNL, mâine, Antonel Tănase, fost secretar general al Guvernului în guvernul Orban, i-a instruit pe oamenii săi să îi huiduie și intimideze pe votanții lui Cîțu, chiar în fața urnelor de vot. Inițial, echipa lui Orban a vrut ca votul să se desfășoare în cabine fără perdeluțe, ceea ce ar fi reprezentat o încălcare a secretului votului, aceasta fiind procedura care se folosește și la alegerile naționale.

Mai mulți membri de partid ce vor fi aduși sâmbătă dimineață la Romexpo București de susținători ai lui Ludovic Orban ar fi pregătiți să îi huiduie pe Florin Cîțu și Klaus Iohannis, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse liberale.

Potrivit unui mesaj transmis de un membru al echipei Orban pe un grup de whatsapp, acesta chiar spune că “fără duritate” nu se pot obține voturi în favoarea actualului președinte al PNL.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare