sursa foto:  gadget.ro

Telekom face un anunț surprinzător! Sunt vizați clienții din România

Anunț surprinzător al Telekom România! Gigantul în telecomunicații dezvăluie că a căzut la un acord cu o bancă poloneză, iar această înțelegere îi vizează pe toți clienții din țara noastră.

Mai exact, în perioada octombrie-decembrie 2017, compania va lansa servicii financiare pentru clienți, oferite prin banca Alior Bank din Polonia.

Astfel, magazinele Telekom vor avea o zonă dedicată serviciilor financiare, iar oamenii își vor putea cumpăra device-uri, fie smartphoneuri, tablete, laptopuri sau televizoare, cu credite contractate de la Alior Bank.

„Proiectul cu Alior Bank este în grafic. Acum se lucrează la software şi la ofertă. În shop va fi o zonă dedicată serviciilor financiare, dar mai trebuie integrat totul în sistem. Vrem să finanţăm device-uri pentru clienţii noştri, ceea ce ne va ajuta foarte mult. Vor fi şi carduri. Alior Bank face asta deja cu T-Mobile Polonia şi au câştigat sute de mii de clienţi. După ce vom finaliza aplicaţia, începem trainingul angajaţilor, astfel că lansarea ar putea avea loc în trimestrul al patrulea din acest an”, a declarat vineri directorul general al grupului de companii Telekom România, Miroslav Majoros, potrivit economica.net.

Vezi și A ieșit la iveală! Din ce motiv a plecat Corina Drăgotescu de la România TV

Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL

Fabulos! Cine este cel mai bogat consilier al lui Iohannis? Are 6 apartamente

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.