sursa foto:  g4media.ro

Țineți-vă bine! Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea ‘a preferat să meargă la ocnă decât să cedeze resursele României’

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței pentru Patrie, are o ieșire halucinantă pe rețelele de socializare. Ștefănescu susține că Liviu Dragnea a făcut pușcărie pentru că nu a vrut să cedeze resursele României.

„Acum vedeți și simțiți diferența uriașā dintre ei?

Liviu Dragnea – cel care a lansat programul pentru bunăstarea românilor, patriotul care a preferat să meargă la ocnă decât să cedeze resursele României, omul care a plafonat preturile și a taxat multinaționalele! Cel care a sustinut prin legi clare agricultura, inițiativa privată, producătorii români și investițiile rurale. Cel care a majorat pensiile și salariile, cel care a anulat 221 de taxe și impozite, cel care a impus ca 51% din marfa din rafturile magazinelor străine să fie românească!

Marcel Ciolacu – cel care și-a bătut joc de propriul electorat, personajul care a acceptat cu umilință să devină sclav al sistemului, slugă la Iohannis, executant al ordinelor globalistilor și securistoizilor. Autorul mizeriilor intitulate “50 de bani compensare la mișto” sau a programului de umilire a pensionarilor “ 50 euro – tichetul sărăciei”! Personajul care a dat ordin de anulare a întregului program de guvernare lansat de Dragnea, anularea întregului pachet de măsuri pentru români, inclusiv a legii offshore, interzicerea numelui Liviu Dragnea! Trotinetist, hastagist și civil cu academie SRI!

Iar dacă sunteți patrioți, hotărați sa schimbați ceva, sătui de atâta trădare și bătaie de joc, știți deja pe cine veți susține in viitorul apropiat!”, spune Ștefănescu.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. El a fost condamnat definitiv, la 27 mai 2019, de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, la 3 ani și 6 luni de închisoare.

A fost eliberat mai devreme, la 15 iulie 2021.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare