sursa foto:  fanatik.ro

Titi Aur trage semnalul de alarmă: ‘Așa trebuie tranșată problema’!

Cunoscutul Titi Aur a tras semnalul de alarmă, spunând că situația trebuia tranșată de la bun început. 

Mai exact, Titi Aur a comentat noile reglementări privind trotinetele electrice.

„În cazul trotinetelor electrice e greu de găsit o soluţie bună. Alte ţări, cum ar fi Germania, au interzis aceste trotinete. Nu se circulă sub nicio formă pentru că au ajuns la concluzia că orice ar face tot rău e. Adică dacă îi laşi pe trotuar e rău că se merge cu viteză printre pietoni, e periculos, sunt şi copii sau chiar şi oameni mari care dacă sunt loviţi nu e bine. Dacă îi pui pe pista de biciclete iar nu e bine. Dacă îi pui pe carosabil nu e bine deloc, pentru că în Germania oricum nu există nici biciclete pe carosabil. Un copil care nu cunoaşte bine regulile de circulaţie şi nu stăpâneşte aşa cum trebuie condusul trotinetei printre maşini, se expune unui mare risc de a fi accidentat”, a declarat Titi Aur pentru DCNews.

„Dar noi neavând nici măcar acele piste de biciclete aşa cum trebuie, s-a găsit o soluţie la presiunea publicului – că uite, trotinetele merg pe trotuar şi nu e bine – dar când vii cu regula ca un copil de 14 ani, cu cască sau fără, persoane fără permis de conducere, să meargă pe carosabil… e un lucru riscant. Măsura e puţin pripită. În acelaşi timp, mă pun într-o poziţie ciudată: nu e bine, dar nici nu am o soluţie. De obicei vii şi spui ‘nu e bine ce s-a făcut şi asta e soluţia’. Dar aici putem striga toţi că nu e bine dar nici nu ştim o soluţie.

Normal trebuia tranşată situaţia de la început, adică să li se spună oamenilor: ‘nu vă cumpăraţi trotinete electrice că nu aveţi voie’ – dar iarăşi suna ciudat şi trebuia să fii o autoritate puternică, cu un proiect foarte bine ţinut în mână”, a adăugat Titi Aur.

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare