sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, trage un puternic semnal de alarmă pentru reprezentanții Dreptei.

După ce, în urma discuției cu președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban a anunţat că s-a decis declanşarea alegerilor anticipate și că acestea ar urma să se organizeze odată cu alegerile locale, în vară, Băsescu a atenționat în privința acestui plan.

Fostul președinte Traian Băsescu susține că președintele Iohannis și premierul Orban au ales cel mai prost moment, informează Știripesurse.ro.

„Atrag atenția asupra unui lucru. Alegerile locale sunt momentul de maximă eficiență al PSD. Nu mai stăm în mobilizarea lui Badalau sau a lui Ciolacu, aici discutăm despre mobilizarea primarilor și a consilierilor PSD. Deci, surprizele pot fi foarte mari dacă cuplezi localele cu legislativele.

Doua treimi din primari și consilii sunt dominate de PSD, oamenii aceia se vor bate pentru funcțiile lor. Deci le dam cea mai bună ocazie sa obtina cel mai bun rezultat si la legislative.

Mie mi se pare parcă gândită împotriva intereselor opoziției de dreapta aceasta solutie. Cum, când știi că momentul de maximă eficiență al PSD-ului sunt localele, cum să te gândești să cuplezi cu legislativele?”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

EXCLUSIV Rareș Bogdan dezvăluie numele ‘noului premier’ al lui Klaus Iohannis: ‘Astăzi e cea mai bună soluție’

EXCLUSIV Se încing spiritele! Fostul om al lui Traian Băsescu, făcut praf: Nu i s-a propus niciodată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare