sursa foto:  monitorulcj.ro

Traian Băsescu: ‘De Iohannis, atâta zic, ‘Mușchii mei minte nu are’. Voiculescu poate doar să îmbălsămeze sistemul’

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, duminică seară, la România TV, reacțiile politicienilor în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

„Dan Barna a lăudat reacția echipelor de intervenție. Mai urma să se organizeze o ceremonie de decorare. În loc să reacționeze la drama, a reacționat la ce ar putea să-și pună la butonieră ca felicitare. Au spus că a fost o intervenție rapidă, da, dacă  îl găseau pe omul acela care a fugit în baie, dar nu, a fost găsit după 5 ore de procurori, nu de forțele de intervenție atât de lăudate. Poate acel om avea o șansă.

Voiculescu are doar competența, dacă se pregătește puțin, să îmbălsămeze sistemul de sănătate, nu să-l salveze.

Când a avut loc tragedia de la Colectiv, domnul președinte și-a luat costumul de schi roșu și s-a dus în Piață, acum, cel albastru și s-a dus la Păltiniș. Mi se pare greu de imaginat o asemenea atitudine legată de un dezastru, au murit oameni aflați în grija statului român. De Iohannis, atâta zic, ‘Muschii mei, minte nu are’ E cinic să te duci la schi când ai o dramă in București.”, a declarat Traian Băsescu.

 

Vezi și

EXCLUSIV Clotilde Armand, făcută KO de legislația în vigoare! Are baza legală pentru a-i amenda drastic pe cei care le pun viața în pericol locuitorilor din Sectorul 1

EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

Mare atenție, români! Specialiștii avertizează: Veți plăti şi cu 13% mai mult

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare