sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu, ieșire dură: ‘Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!’

Europarlamentarul Traian Băsescu a afirmat că Romarm nu a mai produs măști de protecție, așa cum anunța ministrul Economiei, Virgil Popescu, din motiv că „mașinile care fabricau măști s-au stricat”.

Traian Băsescu aminteşte, într-o postare pe Facebook intitulată „Bani şi din moarte…”, despre declaraţii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu, făcute în 29 martie 2020: „Astăzi a început producţia primelor măşti în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi – peste 4 milioane de măşti lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv 15.000.000 de măşti lunar”.

Fostul preşedinte spune însă că Romarm nu a mai produs acele măşti.

„Şi când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat. Nu există în lume inginer care să repare nişte maşini de cusut. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă. Măi Ludovice, măi hoţilor şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!”, adaugă Traian Băsescu.

Citește și:

Situație neașteptată pentru Marian Vanghelie. DNA i-a pus sechestru pe un bun recent recuperat de la hoți

SURSE Orice pentru a duce la bun sfârșit marea reorganizare! Marcel Vela ‘scoate din joc’ sindicaliștii din Poliția Română

Un renumit medic atrage atenția cu privire la deschiderea școlilor: ‘Trebuie aerisite clasele. Copiii reprezintă o minoritate de cazuri severe care ajung spitalizate’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare