sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu îi dă sfaturi urmașului său de la Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă: ‘Dacă-l văd că plânge și dă vina pe trecut, nu-l bagă niciun sindicalist în seamă’

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor în mai multe guverne post-decembriste, a dezvăluit un scenariu cu privire la scurtarea grevei de la metrou.

Băsescu: Eu mă duceam cu nervii pregătiți pentru discuții de uzură

 

Cătălin Drulă ar fi trebuit să se adreseze vineri dimineață instanței de judecată, susţine Băsescu.

„Inteligent ar fi fost dacă, imediat ce s-a declanșat conflictul, făcea o întâmpinare în instanță, pentru ca instanța să suspende acest conflict, urmând să facă anchete disciplinare pe urmă. Era imperios necesar să meargă la Tribunal. Eu mergeam la Tribunal în primele 30 de minute.

Trebuie să vă spun că la compatimentul juridic al ministerului, cel puțin în timpul meu, erau întâmpinări standardizate și doar completam numele sindicatului”, a susţinut Băsescu.

Băsescu: Dacă-l văd că plânge şi dă vina pe trecut, sindicaliştii nu-l vor băga în seamă pe ministru

 

Fostul preşedinte mai crede că actualul ministru al Transporturilor ar fi trebuit să meargă în subteran pentru a discuta cu sindicaliștii.

„Este clar că în astfel de momente atitudinea sindicalistului este fundamentală. Adică, dacă-l văd că plânge și dă vina pe trecut, nu-l bagă niciun sindicalist în seamă.

Primul lucru este dialogul…Eu, chit că mă certam cu ei, mă duceam cu nervii pregătiți pentru discuții de uzură. Până la urmă o scoteam la capăt, ori cu hotărâre judecătorească, ori cu o soluție de mijloc”, a adăugat fostul președinte, conform Antena3.ro.

Citește și:

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

Vești importante! Toți acești salariați vor avea parte de sporuri, dacă lucrează de Paște

Ce se întâmplă cu românii care merg la muncă în străinătate. Raluca Turcan: ‘Legea va institui o colaborare mult mai strânsă între agențiile de plasare a forței de muncă și Inspecția Muncii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare