sursa foto:  jurnalistii.ro

Traian Băsescu o face Knock OUT pe Kovesi

Președintele Traian Băsescu a lansat o nouă serie de acuzații fără precedent la adresa procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Acesta a subliniat din nou că el, Tăriceanu, Ponta, Ghiță sau Elena Udrea trebuie scoși din jocul politic întrucât cunosc prea mult din sistem.

„Kovesi a făcut din DNA o măciucă politică”, a spus Traian Băsescu la România Tv.

Întrebat dacă crede că va fi arestat în cele din urmă, președintele PMP a dat un răspuns în care a făcut-o knock out pe Kovesi, aducând în discuție dosare extrem de importante pentru România, care au fost închise în perioada când actualul șef al DNA era procuror general.

Vezi și Cum poate INTERCEPTA oricine TELEFONUL oricui dorește?

„Nu cred că va face un joc atât de riscant (ref. la arestare) Pentru că este riscant când tu ai fost procurorul general care mi-a explicat de ce ai închis dosarul revoluției unde au murit 1600 de oameni. Când nimeni nu a mai investigat mineriada în mandatul tău…„, a spus fostul președinte al României.

Traian Băsescu a mai menționat și că a sfătuit-o pe Elena Udrea să nu candideze pentru că vor „năvăli pe ea cu dosare”. A fost reamintită și declarația Elenei Udrea care a spus că va fi arestată în cazul în care va candida la alegerile prezidențiale din 2014. „Și s-a întâmplat”, a concluzionat Traian Băsescu.

Fostul președinte a ținut să sublinieze și faptul că toți cei din familie și din jurul său au dosare penale, în afară de soția și nepoțeii săi.

Vezi și ATACURI fără precedent! CTP șterge pe jos cu Sebastian Ghiță și Traian Băsescu!

„Mie nu mi-e frică. Când ești un om asupra cărora au năvălit valuri de 16 m, nu mi-e frică de o Kovesi. (…) Începând cu 2015, Kovesi este dispusă să facă servicii cu anticipație fără solicitare”, a adăugat Traian Băsescu când a fost întrebat dacă este de părere că președinte Iohannis se amestecă în justiție.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare