sursa foto:  dcnews.ro

Traian Băsescu: ‘Oamenii vin să stea la aer. Bețivii se îmbată până la ora 23. Una dintre măsuri mi se pare fără sens’

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat că ”sper ca măsurile luate să plafoneze infecțiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialiști care vorbesc despre o explozie a infecțiilor”.

 

„Una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer. Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor”, a precizat Traian Băsescu.

 

Nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine

 

Fostul președinte spune că românii vor trebui să conviețuiască cu virusul, având în vedere că  „nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine”.

„Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a avertizat Traian Băsescu, conform Antena3.ro.

Citește și:

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare