sursa foto:  Facebook

Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a felicitat Patriarhia Română, pentru modul în care a organizat pelerinajul la Sfântul Dimitrie.

Aflat în control marți dimineață, Traian Berbeceanu le-a declarat jurnaliștilor că este încântat și mulțumit de tot ceea ce au făcut colegii săi, în colaborare cu Patriarhia.

Am venit să verific dispozitivele de ordine și siguranță publică, să verific din partea Prefecturii dacă totul este în regulă. Sunt încântat și mulțumit de ceea ce au făcut, persoanele care participă la evenimentul religios au înțeles în mod exemplar să respecte normele sanitare și normele de distanțare.

Totul este în bună ordine, colegii mei din structurile de ordine și siguranță publică colaborează excepțional cu reprezentanții Patriarhiei, a fost un succes modul în care s-au organizat și desfășurat toată activitatea religioasă”,  a declarat Traian Berbeceanu.

Vezi și

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Vești bune! Se dau bani pentru o nouă categorie de români

Întârzierea Guvernului, pe timp de criză, îi costă pe români! Băncile au început să pună popriri pe conturi, în plină pandemie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare