sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Berbeceanu îl avertizează pe Dan Barna: ‘Ar putea să conducă, dar, parcă, prea se grăbește’

Traian Berbeceanu, noul city-manager al Devei, trage un semnal serios de alarmă pentru Dan Barna, după ce USR-PLUS a devenit un singur partid.

Berbeceanu lasă de înțeles pe pagina de socializare că Dacian Cioloș i-ar putea fotoliul de șef al partidului lui Dan Barna.

Dan Barna este un politician serios, bine pregătit care ar putea să conducă noua formațiune politică.
Dar, parcă, prea se grăbește, așa…”, spune Berbeceanu.

De altfel, Traian Berbeceanu a comentat ironic la postarea lui Dacian Cioloș, în care liderul PLUS a anunțată că USR și PLUS au devenit un singur partid.

„Nu mai rămâne decât să-l lăudați puțin pe Dan Barna”, a comentat Traian Berbeceanu la postarea lui Cioloș, făcând trimitere, în mod evident, la faptul că, înainte de a-l înlocui din funcția de prefect al Capitalei, Cioloș l-a lăudat pe celebrul comisar de poliție.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „21:29 发 Dacian Cioloș Dacian Cioloș 5h.$ 5h De mai bine de doi ani, cele două partide, USR și PLUS, au fost în logica unei singure echipe, iar aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simțeam deja natural. Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorință de reformare a țării, un partid cu aleși locali, naționali, europeni și cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment. Îi mulțumesc lui Dan Barna pentru că am reusit să aducem proiectul Scrie un comentariu...”

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „21:29 发i Dacian Cioloș USR Un singur partid. Îmi place Comenteaz ă Distribuie Simona Caragea și alți 8.752 Cele mai relevante Traian Berbeceanu Nu mai rămâne decât să-l lăudați puțin pe Dan Barna. 5m Îmi place Răspunde 16 Scrie un comentariu... GIF”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare