sursa foto:  bzi.ro

Tranzacție URIAȘĂ cu porcii din România! Un fond de investiții american intră tare pe piață și cumpără mai multe ferme

Un fond de investiții american intră tare pe piața din România! Acesta achiziționează mai multe ferme de porci, într-o tranzacție uriașă. Al doilea mare jucător de pe piața românească își vinde afacerea, inclusiv datoriile.

Fondul de investiții Polaris Capital cumpără, în schimbul a 150 de milioane de euro, compania DCH International, care deţine fermele Premium Porc în România. Principala activitate a companiei daneze DCH International este în România, unde sub brandul Premium Porc există mai multe companii. La nivel de grup danezii sunt al doilea cel mai mare jucător din piaţa producătorilor de carne porc după Smithfield care are acţionari chinezi.

Danegro, Premium Porc Negreni şi Premium Porc SRL sunt principalele companii. Din grupul Premium Porc fac parte în total 11 companii cu activităţi în producţia de porcine, de furaje şi cereale, precum şi transportul mărfurilor şi gestiune de proiect pentru proiectele de investiţii, potrivit reprezentanţilor companiei. Din datele de pe site-ul DCH International rezultă că toate activităţile de producţie ale grupului sunt în România, scrie Ziarul Financiar.

Gigantul danez comercializează porcii vii către abatoare din Romania, având ca principali clienţi cele mai mari abatoare din Romania, întreaga producţie din 2016 fiind destinată pieţei româneşti.

Vezi și Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare