sursa foto:  Facebook

Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, a lansat un atac fără precedent la adresa Olguței Vasilesc, fost ministru al Muncii.

Toader o acuză pe Olguța Vasilescu că s-a opus transpunerii, în legislația românească, Directivei privind spălarea banilor.

Mai mult, el i-a transmis fostei șefe a Munci că „trebuie să ai minte, ca să îți aduci aminte”.

Precizare !
Ca sa iti aduci aminte trebuie sa ai…minte, dar poate ne ajuta transcriptul de la Guvern. ” Ce vor spune alegatorii nostri din strainatate, despre asa masura” a mai adaugat respectiva doamna.
Au fost argumentele pentru care nu s-a agreat promovarea unei OUG pentru transpunerea Directivei privind spalarea banilor.

PS: ulterior, in spatiul public, s-a vorbit ceva si despre actiunile la purtator.”, este atacul lansat de Tudorel Toader la adresa Olguței Vasilescu.

Anterior, Vasilescu i-a dat o replică lui Toader, susținând că fostul șef al Justiției o amestecă în nerealizările lui ca ministru al Justiției.

„Inteleg ca Tudorel Toader ma amesteca in nerealizarile lui ca ministru al Justitiei. Am avut multe contre cu el, fiindca avizele pe ordonantele de urgenta pe care le emiteam ca ministru al Muncii veneau totdeauna cu mare intarziere. Dar habar nu am de vreo directiva pe care trebuia el sa o transpuna in legislatie si inteleg ca oricum subiectul era paralel cu legislatia pe munca. De atfel, despre OUG pe Justitie aflam toti ministrii doar in sedinta de guvern si se pot lua inregistrarile din guvern ca sa se vada ca nu am avut vreo legatura cu subiectul. Pana mai ieri spunea ca il refuza pe Liviu Dragnea cand i-ar fi cerut vreo OUG. Sa inteleg ca ii era mai frica de mine decat de seful partidului? 🤗 Ce tare eram si nu stiam… 😂😂😂”, a scris, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

Vineri, Tudorel Toader a lansat un atac și a învinovățit-o pe Olguța Vasilescu pentru amenda de 3 milioane de euro pe care trebuie să o plătească România pentru netranspunerea în legislație a Directivei europene privind spălarea banilor.

Nu aveți gândire politică”, mi-a spus Lia Olguța Vasilescu atunci când s-a opus adoptării OUG pentru transpunerea Directivei privind spălarea banilor. De altfel, ea s-a opus și proiectului de lege!”, a precizat Tudorel Toader, pentru STIRIPESURSE.RO.

România a fost amendată cu 3 milioane de euro, după o decizie a Curții de Justiției a Uniunii Europe, pentru că nu a transpus în legislația românească o Directivă europeană privind spălarea banilor.

Vezi și

Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

Veste mare! Mii de români vor primi bani- În ce condiții veți beneficia de ajutor

EXCLUSIV Avem dovada! Poliția a mințit (document)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare