sursa foto:  youtube.com

Tulpina Delta a intrat pe ușa Guvernului? Focar de Covid în Palatul Victoria, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen

Focar de Covid-19 în Guvernul României, după vizita Ursulei von der Leyen! Cel puțin, asta susține jurnalista Paula Rusu.

Potrivit lui Rusu, sunt infectate inclusiv persoane de la Biroul de protocol al Guvernului, care au organizat întâlnirea premierului Florin Cîțu cu Ursula von der Leyen.

In biroul de protocol de la Guvernul României, Piața Victoriei, centrul capitalei, cel mai în vârstă angajat e acasa cu simptome de covid: fara gust, fara miros, cu febra. La birorul de protocol al Guvernului Romaniei nu e nimeni vaccinat – antivaxeri?!! – habar nu am. Poate fricoși de ace – nu știu. S-au testat azi ori urmează să se testeze toți.

Nu se știe câți sunt infectați în total, încă. Birorul de protocol al Guvernului se ocupă cu organizarea întregului program al premierului, de la întalniri cu Ursula von der Leyen, cea de ieri, până la organizarea ședințelor de Guvern sau alte evenimente care implică cea mai înaltă instituție administrativă a României.

In plus, la etajul patru al clădirii Guvernului unde sunt birourile de suport tehnic (juridic, economic, fiscal, etc) sunt cel puțin 7 cazuri de infectați, tot nevaccinați. Informațiile se pot verifica direct la cabinetul medical de la Guvern, nu e vreun secret de stat.”, scrie Rusu, pe blog-ul său.

Vezi și EXCLUSIV Noi informații în cazul luptătorului de la Trupele Speciale care acuză că a fost executat de cei pe care îi pregătea: Marcel Vela și Traian Berbeceanu au intervenit în favoarea sa

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare