sursa foto:  stiripesurse.ro

Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PMP

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, a lansat critici vehemente la adresa președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe o rețea de socializare.

Revoltat că șeful PSD s-a deplasat la Țebea, la mormântul lui Avram Iancu, cu elicopterul – deplasare ce l-a costat aproximativ 5.000 de euro, Turcescu l-a atacat pe Dragnea.

„Președintele unui partid SOCIAL-DEMOCRAT din România anului 2017 plătește „pe persoană fizică” o deplasarea cu elicopterul în valoare de 5000 de euro. Numele personajului e, desigur, Liviu Dragnea. Dacă se deplasa cu mașina ar fi făcut de la București la Țebea în jur de 7-8 ore.

Amorțea, se oprea la benzinării să meargă la toaletă, mai ațipea, îl mai trezeau gropile din carosabil, poate prindea o coloană de TIR-uri, un blocaj de cîteva ore din cauza unui accident, dar înțelegea și social-democratul cum arată România reală. El însă a preferat să scoată 5000 de euro din buzunar și să zboare cu elicopterul. A făcut puțin, foarte puțin, vorba reclamei, pînă la Țebea.

A văzut România din aer și s-a uitat cu dispreț, de sus, la oameni și la cîmpuri, la ambuteiaje și la proștii care n-au 5000 de euro să se deplaseze în zbor pe persoană fizică. El, social-democratul, are. Cînd îl veți vedea data viitoare la televizor vorbind fals-îngrijorat despre pensii și despre salarii, închideți vă rog puțin ochii și închipuiți-vă că-l vedeți zburînd. De data asta din funcții, nu cu elicopterul…”, a notat Turcescu, pe o rețea de socializare.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.