Turcia își deschide granițele pentru toți românii! De la 1 iunie, nu mai cere certificat de vaccinare anti-Covid sau teste PCR sau antigen

Ambasada României în Turcia informează azi că, de la 1 iunie, turiștii nu mai trebuie să prezinte la intrarea în Turcia certificatul care să ateste vaccinarea anti-COVID-10, dovada trecerii prin boală sau testarea RT-PCR ori antigen la niciunul dintre punctele vamale de intrare în această țară.

„📣📣📣DE INTERES PENTRU TURIȘTI – actualizare 03.06.2022

✅ Potrivit hotărârii autorităților competente din Republica Turcia, începând cu 1 iunie 2022, NU mai este necesară prezentarea certificatului care să ateste vaccinarea împotriva Covid-19, dovada trecerii prin boală sau testarea RT-PCR ori antigen la niciunul dintre punctele vamale de intrare în această țară (aerian, terestru și naval).
De asemenea, a fost eliminată obligativitatea completării formularului PLF la intrarea în Turcia.

✅ Din martie 2022, în România au încetat măsurile privind carantina persoanelor, astfel că, la intrarea în România, nu se mai solicită certificatul digital COVID (test PCR negativ, dovada trecerii prin boală sau dovada vaccinării) și nu se mai completează Formularul digital de intrare în România”, transmite Ambasada României în Turcia.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare