sursa foto:  Facebook

Ultimă oră! Criminalul din Berceni, care a ascuns fetița de 12 ani în lada patului, a fost prins!

Marcel Ilie Șerbuc, principalul suspect în cazul monstruoasei crime din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Olanda.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că Șerbuc a fost prins de autoritățile din Țările de Jos, urmând a se desfășura operațiunea de predare către România.

Șerbuc ar fi ucis-o pe Ana Maria Constantin, în vârstă de 12 ani, și ar fi ascuns-o în lada patului.

Ce a transmis IGPR:

În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare