sursa foto:  mediafax.ro

Ultimă oră! Dacian Cioloș revine cu un nou mesaj, după ieșirea publică a lui Dan Barna

După ce liderul USR, Dan Barna, a anunțat că Alianța 2020 îi retrage sprijinul politic lui Florin Cîțu, Dacian Cioloș a avut o ieșire pe același ton, pe pagina de socializare.

Cioloș a transmis același mesaj ca Barna, anume că USR-PLUS îi retrage susținerea lui Florin Cîțu pentru rămânerea în funcția de prim-ministru.

Vezi și Dan Barna cere capul premierului Florin Cîțu: Nu mai are susținerea Alianței USR-PLUS

În Coaliție, am luat până acum decizii împreună, iar acest lucru a făcut-o funcțională.

Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat azi, când premierul Cîțu a decis să ia unilateral o decizie fără o consultare prealabilă cu noi, cei care i-am fost parteneri și l-am susținut pentru a conduce guvernul Coaliției.

Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie imatură, care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional, o echipă pentru reformarea României.
Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru.

Încă din prima zi a mandatului său, Vlad Voiculescu a început un proces de reforme pentru realizarea cărora s-a angajat întreaga coaliție, inclusiv domnul Cîțu, atunci când a primit invitația de a-și asuma rolul pe care încă îl deține.

Florin Cîțu a făcut astăzi jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare pe care l-am agreat și votat împreună.

Alianța USR PLUS își dorește să rămână într-o coaliție de guvernare care își asumă reforme. Am cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu.”, spune Cioloș.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare