sursa foto:  presidency.ro

Ultimă oră! Diana Șoșoacă (AUR) l-a sfidat pe Klaus Iohannis!

La ora 14:00, echipa de consultări a Alianței pentru Unirea Românilor a răspuns la invitația președintelui Klaus Iohannis, mergând la Cotroceni, acolo unde astăzi au loc consultări cu partidele și formațiunile politice parlamentare.

Diana Șoșoacă, parlamentar AUR, a purtat masca de protecție sub nas, sfidându-l practic pe șeful statului și pe autoritățile care au impus obligativitatea purtării măștii de protecție.

Anterior, Șoșoacă a anunțat că nu-și va face testul pentru coronavirus. Ea spune că, dacă președintele se teme, să facă consultările on-line.

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine.

Iar domnul președinte Iohannis să facă cosultările on-line dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a declarat Diana Șoșoașcă, la România TV.

Bugetul.ro vă prezintă echipa cu care AUR a mers la consultări:

George Simion

Claudiu Târziu

Ringo Dămureanu

Dan Tanasă

Diana Șoșoacă

Vezi și

Blocajul din negocierile dintre PNL, USR-PLUS și UDMR ar putea lovi în toți șoferii! Din ianuarie 2021, amenzile ar putea crește semnificativ

Schimbări importante pe piața imobiliară: Ce fel de locuințe preferă românii în contextul pandemiei de COVID-19. Cum au evoluat prețurile

EXCLUSIV Să rădem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare