sursa foto:  digi24.ro

Umilință pentru mai multe persoane infectate cu COVID-19: Au fost lăsați într-un cort fără mâncare, fără apă și inundați de ploaia torențială de afară

Bătaie de joc și umilință maximă din partea autorităților pentru 12 persoane infectate cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Oare cât timp este necesar ca un pacient sa fie internat?

12 angajați de la Uzina de Vagoane, infectați cu noul coronavirus, au asteptat sambata seara ore intregi  pentru a fi internati. Conditiile au fost umilitoare, au fost tinuti  intr-un cort de 4 metri / 4, fără mâncare, fără apă, fără respectarea distanțării sociale.

Situația este halucinantă la Spitalul de Boli Infecțioase din Drobeta Turnu Severin ! Cei 12 angajati de la Uzina de Vagoane , infectati cu noul coronavirus ,au fost nevoiti sa astepte  de la ora 19.00 pana dupa miezul noptii pentru a fi internati. Aflati  intr-un cort de 4 metri / 4 amplasat chiar in curtea spitalului, înfometați și însetați, pacientii trebuiau transferati la Spitalul  Covid Baia de Aramă.

 

Până atunci însă, au fost inundați de ploaia torențială de afară.

 

Intre cei 12 pacienti infectati cu noul coronavirus nu s-a respectat  distantarea socială, cortul fiind de dimensiuni foarte mici.  Este ingrijorator faptul ca nimeni nu s-a ingrijit de conditiile in care au fost tinuti, dar mai ales faptul ca nu primeau niciun fel de informație. conform mehedintiul-meu.ro.

Citește și:

Trădarea anului! USR, blat cu PSD? Acuzații explozive: ‘Am încredere în mârlăniile lui Barna’

Doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus aruncă-n aer sistemul medical: În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici

EXCLUSIV În plină pandemie, rromii încalcă legea, iar jandarmii închid ochii!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare