sursa foto:  libertatea.ro

Un „aliat” de-al lui Grindeanu, pus la zid de PSD! Cum a fost SANCȚIONAT acesta

Unul dintre oamenii care și-au arătat susține pentru premierul Sorin Grindeanu, atunci când a fost exclus din PSD, este acum sancționat de mai marii partidului.

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a propus ca deputatul de Timiş Alfred Robert Simonis să nu mai ocupe funcţia de secretar al grupului, acesta urmând să-şi păstreze calitatea de membru de partid, informează Agerpres.

„În cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD că domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupă funcţia de secretar al grupului, dar îşi păstrează în continuare calitatea de membru al PSD. În cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuală, deci este decizia grupului. Această decizie s-a luat în interiorul liderilor de grup”, a dezvăluit, luni, secretarul Camerei, Ioana Bran, după şedinţa Biroului Permanent.

Potrivit sursei citate, când a fost întrebată dacă acest lucru are legătură cu moţiunea de cenzură, Bran a spus că subiectul nu a fost discutat în cadrul Biroului Permanent.

Simonis afirmase că excluderea premierului din PSD nu este statutară.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.