sursa foto:  specialarad.ro

Un candidat la alegerile europarlamentare șochează! Gest uluitor

Un candidat la alegerile europarlamentare face un gest uluitor. Pentru a-și finanța campania electorală, acesta a decis să-și vândă apartamentul.

George Simion, liderul Platformei Acțiunea 2012, cunoscut militant pentru Unirea Basarabiei cu România, a anunțat că-și scoate la vânzare apartamentul.

„Prieteni,
urmează un mesaj lung căruia vreau să îi dați SHARE cu titlul: CINE CUMPĂRĂ UN APARTAMENT.

Vând apartament în București (zona Titan, peste drum de ParkLake – strada Liviu Rebreanu 7 – bloc din 1966) cu 2 camere, decomandat, etaj 7/10,complet mobilat și utilat, liber, gresie, faianță în baie, izolație exterioara, centrală, AC, termopane, ușă metalică, suprafața totală 51,30m2. Preț 60 000 euro. Telefon 0738797803

Am nevoie de bani în următoarele zile/săptămâni.

Prietenii mei, care iubesc România, știu că de peste o lună mi-am anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din 26 mai ca INDEPENDENT. Mă așteptam la piedici dar nici chiar așa. Televizunile nu relatează despre campania noastră iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor.
Mi-am pus la bătaie tot ce am avut până acum și oameni de-a dreptul minunați mi-au sărit în ajutor. Nu va fi însă de ajuns așa că îmi pun la vânzare singura bogăție materială pe care o am: apartamentul pe care mi l-au cumpărat părinții când aveam 19 ani.

Știu că mă veți sfătui altfel, dar VĂ ROG MULT nu o faceți, nu de sfaturi am nevoie acuma. Eu când intru într-o bătălie o duc până la capăt așa că nu mă poate convinge nimeni de alte posibile căi. Am promis că mă bat pentru cauza noastră, să o duc în Parlamentul European, alături de celalte cauze românești care nu au o voce în spațiul public, și mă voi ține de cuvânt.

Ajutați cu un share ca să vând apartamentul cât mai repede, să putem să ne punem corturi și noi peste tot, să fim prezenți în media și să AVEM O ȘANSĂ!”, a scris, pe Facebook, George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare din 2019.

Vezi și Transformă-n aur tot ce ating! Lovitură uriașă dată de frații ‘Dedeman’

Mare atenție! Ce se întâmplă cu angajații care au fost concediați ilegal

Banca Transilvania scrie istorie! Lovitură imensă pe piața bancară – De 19 ani nu s-a mai întâmplat asta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare